ACES HQ bjuder in till möte

2024-10-04

ACES HQ bjuder in alla medlemmar av ACES Sverige till ett möte där vi kommer att redogöra för ACES relation till SMFF och till Flygsportförbundet. 

Det har sedan i våras i år inkommit nya direktiv kring hur tävlingsverksamhet inom flygsport ska bedrivas, vi kommer att informera deltagarna på detta möte om bakgrunden till detta och vad ACES HQ har för lösning på denna situation, för att vi ska kunna fortsätta med vår tävlingsverksamhet och hobby på samma sätt som vi har gjort tidigare. 

Mötet kommer att hållas på torsdagen den 10 oktober klockan 18:00. Mötet sker via Discord på vår Discord-sida “ACES Aircombat Sweden”. Mötet sker via en av våra Voice channels man kan hitta på sidan som heter  “Röstkanal 1”. Alla som är intresserade av att ta del av denna information är inbjudna till detta möte. Efter att styrelsen har informerat alla om lägesbilden öppnas möjligheter för diskussion kring detta i slutet av mötet.

Klicka på följande länk för att gå med i Discord-forumet om ni vill delta på mötet och inte redan har anslutit er till Discord: https://discord.gg/B63asSDC

//NC