WASG 2016

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
Sailor-Martin
Inlägg: 1001
Blev medlem: lör 02 apr 2005, 22:44

WASG 2016

Inlägg av Sailor-Martin » fre 27 mar 2015, 14:52

Har fått meddelande från IC att det blir WASG i Polen nästa år, 2016. Plats blir ett ställe som heter Kozalin. Det kommer att gå en EC-tävling där i år, så för den som vill förbereda sig inför nästa års WASG kan det ju vara idé att bege sig ner dit på EC-tävlingen och reka och "träna" lite.

Vi har ingen mer info i dagsläget än så. Skulle det vara så att antalet anmälningsplatser till WASG blir begränsat till ett visst antal platser per land, så har vi beslutat att tillämpa samma princip som tidigare, d.v.s. att platserna (svenska landslaget) baserar sig på resultatet i föregående års svenska cup. Det betyder alltså att placeringen i årets svenska cup avgör om man platsar in eller inte, men naturligtvis tillämpas också köordning så om någon tackar nej till sin plats så får näste pilot i kön erbjudandet osv.

Eftersom vi tävlar i två klasser så tillämpar vi samma princip för WWI och WWII, dvs antal platser för anmälan i WWI baserar sig på årets cupresultat i WWI, precis som för WWII.

Nu hoppas vi så klart att det inte blir någon platsbegränsning i nån av klasserna, men nu vet alla vad som gäller om det skulle visa sig bli det.

(Beslutet taget av NC WWII Tomas F, NC WWI Samuel O och 2nd NC Martin E).

Jag lägger den här tråden som klistrad, så att den inte försvinner och så att ingen glömmer bort att planera för WASG 2016! :D

/Martin

Användarvisningsbild
Sailor-Martin
Inlägg: 1001
Blev medlem: lör 02 apr 2005, 22:44

Re: WASG 2016

Inlägg av Sailor-Martin » fre 23 okt 2015, 17:03

Enligt uppgift från Polen är WASG 2016 i Polen inställt. Möjligen kan det bli ett WASG i Polen 2017, men det är bara en gissning från min sida.

Anledningen är att de inte har något fält att vara på, de blev av med både första-fältet och reserv-fältet. Utan fält, inget WASG.

Vi låter den här tråden vara klistrad ett tag till, så att alla ser.

/Martin

Skriv svar