Säsongen 2017 - detta gäller

Moderator: Moderatorer

Användarvisningsbild
Sailor-Martin
Inlägg: 1001
Blev medlem: lör 02 apr 2005, 22:44

Säsongen 2017 - detta gäller

Inlägg av Sailor-Martin » lör 08 apr 2017, 16:26

Lite nytt från ACES HQ om hur vi gör under 2017 års säsong.

- Tävlingsavgifterna förblir oförändrade (dvs 100kr/senior, 50kr/junior)

- Tävlingslicens måste lösas för att tävla - glöm inte bort detta! På samma sätt måste FAI-licens lösas om du ska tävla utomlands. Kontakta SMFF i god tid för detta!

- Nytt för i år: Vi inför ett säsongskort som gäller som tävlingsavgift på samtliga tävlingar i svenska cupen, både WWI och WWII. Man kan lösa tävlingskortet på två sätt
1. Betala in på ACES Sveriges bankgiro 5034-8739.
2. Betala till gruppchef på plats, på tävlingen.
Säsongskortet kostar 300kr(senior)/150kr(junior).
Vi kommer att starta en tråd här på Aircombat-forum där namnen på de som löst säsongskort står. Däremot kommer inget speciellt säsongskort att skickas ut - för mycket administration.
Tidigare inbetalda vanliga tävlingsavgifter går inte att tillgodoräkna sig - du betalar alltså alltid samma pris för säsongskortet. Med andra ord ska du lösa säsongskort direkt i början av säsongen, för att dra så stor nytta av det som möjligt.

Varför inför vi säsongskort? 2 skäl: Dels blir det enklare för gruppchefer att arrangera tävlingar, då de slipper att ta upp lika mycket avgifter/hantera lika mycket pengar. Dels blir det enklare och billigare för dig som tävlar!

- Det är vår målsättning att trycka upp personliga nummerlappar till samtliga piloter som tävlade förra året. Denna får du på en tävling.

- Vi kommer att ta fram en del PR-material som bl.a. ska kunna användas som priser på tävlingar. Vår målsättning är att ta fram särskilda sådana som kan användas i skvadronernas tävlingar, som ett slags stöd. Vi återkommer när detta är klart.

- Vi kommer inte att anordna någon ELA-cup i år men däremot köra lite på skoj med ELA-combat i samband med några av de större tävlingarna, som t.ex. Örebro.

- Vi behåller stödet för den som åker på utlandstävling med 800kr per pilot och tävling utomlands. Faktum är att vi haft detta stöd i 2 säsonger nu och exakt 0kr har betalats ut... (men NU är det på gång med första utbetalningen!).

- Inga bidrag eller annat stöd kommer att betalas ut till enskilda piloter. Inget penga-stöd utgår till sqd-tävlingar/klubb-tävlingar, utöver PR-prylar enligt ovan.

Beslut om ovan är taget av ACES HQ, efter förslag från NC och kassör, med viss reservation mot årskortet från en av gruppcheferna.

/Martin (kassör och 2nd NC 2017)

Erik H
Inlägg: 82
Blev medlem: tor 15 maj 2014, 05:51
Ort: Hallstavik

Re: Säsongen 2017 - detta gäller

Inlägg av Erik H » mån 24 apr 2017, 20:00

Hej
Bra ide med säsongskort. Jag har betalat idag 24/4. Det är nära nu! ses i Sala

Skriv svar